НовиниЧеркащинаВлада і громадськість обговорять план порятунку і розвитку Канева

Влада і громадськість обговорять план порятунку і розвитку Канева

-

- Advertisment -

17 листопада о 12:00 у канівському будинку культури відбудеться відкрите громадське обговорення "Канів: план порятунку і розвитку серця України", організатором якого виступив Фонд гуманітарного розвитку України. Про це повідомляє "Ліга.нет".

У 1984 році радянська влада почала будівництво в Каневі нового будинку культури, який повинен був стати центром мистецького життя міста та позашкільної освіти для дітей. У 2017 році будинок культури все ще залишається недобудовою, яка не функціонує, і тому не задовольняє соціокультурні потреби жителів міста, серед яких 7 тис. маленьких канівчан.

Громада Канева щорічно витрачає сотні тисяч гривень на охорону та утримання величезної порожньої споруди. Фонд гуманітарного розвитку України організовує в місті спеціальну дискусію із залученням представників влади, гуманітарної сфери, громадських активістів та інвесторів щодо розвитку міста.

Метою цього громадського обговорення є запуск економічних механізмів, які дозволять вибудувати інфраструктуру, необхідну Каневу як потенційному центру культурного туризму національного і міжнародного значення.

Результатом дискусії має стати створення громадської ради з розвитку Канева, яка візьме на себе обов'язки з просування і лобіювання на державному рівні особливих умов для інвестицій в місті (включно з можливим створенням спеціальної економічної зони).

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський планетарій знаходиться у напівзруйнованому стані.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x