додому Новини Влада досі не закупила речі для військових

Влада досі не закупила речі для військових

0

Виконавчий комітет Черкаської міської ради досі не закупив речі для військових. Про це повідомив секретар міськради Олександр Радуцький під час своєї першої прес-конференції на новій посаді. Два місяці тому з міського бюджету було спрямовано 1 млн 677 тис. грн для закупівлі необхідних речей для військових. Проте кошти досі не використані, інформує МІА Черкаси.

– Хочу звернути увагу на рішення сесії міськради від 9 вересня 2014 року про забезпечення допомогою військових на сході України. Кошти в сумі 1677 тис грн були виділені, проте каски, жилети, біноклі, тепловізори тощо досі не закуплені, – повідомив Олександр Романович.

Причиною неефективної роботи він вважає відсутність узгодженості та конкретики у діяльності голови депутатської комісії.

– Спілкуючись з директорами департаментів, з’ясував, що вони й досі не розуміють, від кого можна отримати це замовлення, в якій кількості і якої якості. Ми говорили, що потрібно відходити від тендерних процедур, щоб швидше використати ці кошти. Але минуло вже два місяці з моменту прийняття цього рішення, і нічого не змінилося. Задіяно 10 департаментів, проте жодних пропозицій щодо закупівлі речей немає, – зазначив секретар міськради.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version