додому Новини Черкащина «Викликайте швидку виважено і свідомо»: звернення медиків до черкащан

«Викликайте швидку виважено і свідомо»: звернення медиків до черкащан

0

За даними гідрометцентру, найближчі три доби на території Черкаської області пануватиме циклон, який принесе снігопади, хуртовини, ожеледь та пориви вітру до 15-20 м/с.

Службу екстреної медичної допомоги переведено в посилений режим роботи. Населення області просять поставитися з розумінням до можливих затримок у прибутті бригад екстренки. Звернення опублікувала у Facebook речниця Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок.

Через погодні умови, ситуацію на вулицях та провулках населених пунктів, – бригади швидкої не завжди вчасно можуть добратися до місця пригоди.

Тож медики ще раз звертаються до громадян з проханням викликати швидку виважено та свідомо. Головне правило – надавати достовірну інформацію диспетчеру «103». Не можна приховувати ні симптоми, ні іншу важливу інформацію.

«Температура 37.5 °С, крутить ногу чи просто «послухайте мене, бо кашляю» – це не привід викликати швидку. Поважаймо один одного, щоб всі, хто потребує невідкладної допомоги – змогли отримати її вчасно! Будьте здорові і бережіть себе та своїх рідних», – зауважують медики.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині знову обмежили рух вантажівок трьома дорогами у напрямку Києва.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version