додому Новини Кримінал Військовий скандал на Черкащині: чиновники ніби збили БПЛА

Військовий скандал на Черкащині: чиновники ніби збили БПЛА

0

На Черкащині розгорівся скандал. В Телеграм-каналі Кам’яноград (висвітлює діяльність громад колишнього Камянського району Черкаської області) з’явилася публікація, мовляв два заступники Михалівської громади і один депутат збили безпілотник. Коли активісти з’ясували, що БПЛА такої модифікації не міг долетіти, публікації почали різко зникати із інтернет-ресурсів, інформує журналіст сайту vikka.ua.

На фото, яке оприлюднили на телеграм-каналі, троє чоловіків розташувалися біля БПЛА. «В небі над селом ****** (Михайлівської ТГ) членами місцевого добровольчого формування було збити ворожий БПЛА-розвідник «Гранат-4», – йдеться у повідомленні.

Членами місцевого добровольчого формування виявилися два заступники голови Михайлівської громади – Роман Трунов та Олег Бордюк (він же керівник ДФТГ), а також депутат Черкаської районної ради від партії «Слуга народу» Богдан Дяченко.

«Як можна довести, що ти не просто довбо*, а абсолютний імбіцил? Для цього треба зібратись докупи депутату Черкаської районної ради, заступникам голови Михайлівської ОТГ, вкрасти з музею уламки російського БПЛА “Гранат-4”, сфоткатись з ними в полі. Розповідати, що це вони його збили. Дальність польоту цього БПЛА 100 км», – зазначив колишній військовий Ярослав Нищик на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

У соціальний мережах такий «подвиг» місцевих чиновників викликав обурення.

Звязатися із чиновниками кореспондентам сайту vikkа.ua поки що не вдалося. Богдан Дядченко не відповідає на дзвінки, а заступники голови Михайлівської ТГ перебувають за межами сільської ради. ВІККА готова оприлюднити коментарі «зашкварених» чиновників, якщо вони вийдуть на зв’язок.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • На Черкащині у Шполі розгорівся скандал. Очільниця кредитної спілки перестала виплачувати вклади і … зникла. Сума збитків, про яку говорять у Шполі, сягає 5 млн доларів. Керівниця організації виїхала за кордон, а члени спілки масово пишуть заяви в поліцію. Дізнавшись про зникнення грошей, одна із вкладниць трохи не наклала на себе руки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version