додому Новини Черкаси «Черкасиводоканал» возитиме воду у нових цистернах

«Черкасиводоканал» возитиме воду у нових цистернах

0

Для КП «Черкасиводоканал» придбали нову техніку – автоцистерни і дизельні генератори. Про це повідомляє міський голова Анатолій Бондаренко.

«Навіть під час війни намагаємось оснащувати комунальну інфраструктуру сучасним обладнанням. Цього разу – оновили устаткування на КП «Черкасиводоканал», аби якість послуг, які надають громаді нашого міста, зростала» – зазначає міський голова.

Наразі для підприємства придбали дві нові автоцистерни об’ємом п’ять кубічних метрів. Виготовлені вони з харчової нержавіючої сталі. Їх використовуватимуть для транспортування питної води під час аварійних або ж надзвичайних ситуацій (у випадку відсутності централізованого водопостачання) та для доставки доочищеної питної води в місця її продажу.

Також на підприємство надійшли ще п’ять нових генераторів потужністю 28 кіловат від партнерів із німецького міста Білефельд.

«За кошти міського бюджету ми й раніше придбавали певну кількість дизельних генераторів різної потужності, більше десяти – отримали в межах благодійної допомоги від міжнародних організацій.Усе це дозволить нашому КП безперебійно працювати навіть в умовах повного відключення електрики та мінімізувати негативні наслідки, аби люди мали воду у своїх оселях» – пояснює міський голова.

Читайте також:

На Черкащині пождепо купила людина, яка перебуває «під криміналом»

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version