НовиниКриміналВійськовий скандал на Черкащині: чиновники ніби збили БПЛА

Військовий скандал на Черкащині: чиновники ніби збили БПЛА

-

- Advertisment -

На Черкащині розгорівся скандал. В Телеграм-каналі Кам’яноград (висвітлює діяльність громад колишнього Камянського району Черкаської області) з’явилася публікація, мовляв два заступники Михалівської громади і один депутат збили безпілотник. Коли активісти з’ясували, що БПЛА такої модифікації не міг долетіти, публікації почали різко зникати із інтернет-ресурсів, інформує журналіст сайту vikka.ua.

На фото, яке оприлюднили на телеграм-каналі, троє чоловіків розташувалися біля БПЛА. «В небі над селом ****** (Михайлівської ТГ) членами місцевого добровольчого формування було збити ворожий БПЛА-розвідник «Гранат-4», – йдеться у повідомленні.

Членами місцевого добровольчого формування виявилися два заступники голови Михайлівської громади – Роман Трунов та Олег Бордюк (він же керівник ДФТГ), а також депутат Черкаської районної ради від партії «Слуга народу» Богдан Дяченко.

«Як можна довести, що ти не просто довбо*, а абсолютний імбіцил? Для цього треба зібратись докупи депутату Черкаської районної ради, заступникам голови Михайлівської ОТГ, вкрасти з музею уламки російського БПЛА “Гранат-4”, сфоткатись з ними в полі. Розповідати, що це вони його збили. Дальність польоту цього БПЛА 100 км», – зазначив колишній військовий Ярослав Нищик на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

У соціальний мережах такий «подвиг» місцевих чиновників викликав обурення.

Звязатися із чиновниками кореспондентам сайту vikkа.ua поки що не вдалося. Богдан Дядченко не відповідає на дзвінки, а заступники голови Михайлівської ТГ перебувають за межами сільської ради. ВІККА готова оприлюднити коментарі «зашкварених» чиновників, якщо вони вийдуть на зв’язок.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • На Черкащині у Шполі розгорівся скандал. Очільниця кредитної спілки перестала виплачувати вклади і … зникла. Сума збитків, про яку говорять у Шполі, сягає 5 млн доларів. Керівниця організації виїхала за кордон, а члени спілки масово пишуть заяви в поліцію. Дізнавшись про зникнення грошей, одна із вкладниць трохи не наклала на себе руки.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x