додому Новини Кримінал Вбивство Козлова: поліція Черкас перевіряє версії відходу кілерів

Вбивство Козлова: поліція Черкас перевіряє версії відходу кілерів

0

Вбивці авторитета Михайла Козлова могли відійти як по воді, так і пішки уздовж пляжів. Обидві ці версії нині розглядають правоохоронці. Про це на спільному брифінгу  розповіли начальник Головного управління поліції в Черкаській області Михайло Курачетнко та прокурор Черкаської області Олександр Воронін.

«Вбивці могли втекти, як по воді, так і пішки. За 10-15 хвилин вони могли опинитися вже на вулиці Жужоми, або біля парку Соснівий бір, де на них міг чекати інший автомобіль», – розповів Михайло Куратченко.

Нагадаємо, що сайт vikka.ua, вже повідомляв про те, що правоохоронці розглядають однією із версій втечу кілерів човном по Дніпру. Журналісти припустили, що пересування річкою для вбивць більш безпечно, ніж автомобільними дорогами. Адже на Дніпрі немає камер.

За словами Михайла Куратченка, у рамках розслідування допитано понад 70 осіб, понад 1200 людей опитано. Правоохоронці перевірили гражі кооперативів, які розташовані в районі «Азоту», зробили обхід будинків, а також перевірили прибережну зону. Було призначено 24 експертизи, проте поки що результатів по них не має, адже експертизи проводять в Києві.

Сайт vikka.ua повідомляв, що правоохоронці шукають людину у капюшоні, яка може бути причетна до вбивства Козлова, або у якості свідка, або координатора. Зображення чоловіка потрапило на камери відеонагляду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, деталі вбивства Козлова: поліція Черкас шукає людину в капюшоні (ФОТО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version