додому Новини Кримінал Деталі вбивства Козлова: поліція Черкас шукає людину в капюшоні (ФОТО)

Деталі вбивства Козлова: поліція Черкас шукає людину в капюшоні (ФОТО)

0

Людина в чорному одязі і з капюшоном на голові. Саме він потрапив на камеру відеонагляду після вчинення вбивства Михайла Козлова. Невідомий «засвітився» у дворах, неподалік кафе, де розстріляли авторитета.  Його розшукують правоохоронці.

Вбитий Михайло Козлов

Про це на спільному брифінгу розповіли начальник Головного управління поліції в Черкаській області Михайло Курачетнко та прокурор Черкаської області Олександр Воронін.

«Ми не можемо сказати, хто ця людина. Один із учасників чи свідок. Тому розшукуємо його. Або можливо є люди, які впізнають чоловіка і нададуть нам інформацію», – зазначив Михайло Куратченко.

Людина, яка може бути як свідком, так і учасником вбивства

Правоохоронці просять усіх, кому ця особа знайома, повідомити в поліцію або за номером телефону: 0932323044.

YouTube video player

Окрім того, правоохоронці просять у громадян допомоги у розпізнаванні автомобіля, яким рухалися кілери. За версією слідства, для вчинення вбивства кілери використали автомобіль «Шкода», який в’їхав в Україну у 2017 році за литовськими номерами. Але щоб заплутати слідство, вони використали дублікати номерних знаків з іншого автомобіля, власником якого є жінка з Черкаської області.

YouTube video player

«Автомобіль «Шкода» потрапив на камери відеонагляду по проспекту Хіміків. Є автомобілі, які рухалися поряд. Можливо, «Шкода» потрапила в записи їхніх реєстраторів», – розповів Олександр Воронін.

Автомобіль кілерів перебував в кооперативі в районі Хімселища. В якому із них – поки що невідомо. Правоохоронці просять водіїв, хто впізнав машину, або знає де і в якому з гаражів вона знаходилася повідомити правоохоронні органи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вбивці Козлова тікали Дніпром: нові версії резонансу в Черкасах

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version