НовиниКриміналВбивці Козлова тікали Дніпром: нові версії резонансу в Черкасах

Вбивці Козлова тікали Дніпром: нові версії резонансу в Черкасах

-

- Advertisment -

Черкаські правоохоронці нині розробляють версію, що вбивці авторитета Козлова тікали по Дніпру. Для підтвердження версії слідчі опитують приватний сектор на вулиці Гагаріна, де спалили машину, та знімають дані з приватних камер відеонагляду.

Про це журналістам vikka.ua стало відомо із власних джерел у поліції.

Місце ймовірної втечі кілерів

За попередньою інформацією, щоб покинути місце біля кафе, в якому застрелили Михайла Козлова, і приїхати на берег Дніпра, де був знайдений спалений автомобіль, кілерам знадобилося 7 хвилин. За цей же час охорона авторитета лише намагалася помістити пораненого в автомобіль, а до місця події під’їжджала поліція.

Відстань до с. Чехівка – 10 км по Дніпру

«Відхід річкою – цікавий і неординарний крок. На Дніпрі немає камер. З Черкас можна виїхати у чотирьох напрямках: на Смілу – по Смілянській, на Канів – по Канівській, на Чигирин – по Чигиринській та на лівий берег – дамбою. Щоб виїхати з міста будь-яким із цих напрямків, потрібно 30-40 хвилин. Всі ці дороги можуть швидко перекритися і на виїздах з міста працюють камери, які під’єднані до загальної системи відеонагляду», – зауважив наш співрозмовник.

У той же час, маючи човен з мотором, можна протягом 20 хвилин висадитися на лівому березі, де, ймовірно, на вбивць чекав ще один автомобіль. Відстань від Черкас до села Чехівка – 10 км. Гумовий човен з мотором долає цю відстань за 20-30 хвилин. А на сільських дорогах камер майже немає. За дві години після вбивства кілери могли бути вже на Харківському шосе, або десь під Борисполем.

Нагадаємо, що вбивство Михайла Козлова сталося зранку 22 вересня в кафе на розі бульвару Шевченка та вулиці Байди Вишневецького. Пораненого бізнесмена привезли до відділення Третьої міської лікарні, але врятувати йому життя не вдалося.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x