НовиниКриміналВбивці Козлова тікали Дніпром: нові версії резонансу в Черкасах

Вбивці Козлова тікали Дніпром: нові версії резонансу в Черкасах

-

- Advertisment -

Черкаські правоохоронці нині розробляють версію, що вбивці авторитета Козлова тікали по Дніпру. Для підтвердження версії слідчі опитують приватний сектор на вулиці Гагаріна, де спалили машину, та знімають дані з приватних камер відеонагляду.

Про це журналістам vikka.ua стало відомо із власних джерел у поліції.

Місце ймовірної втечі кілерів

За попередньою інформацією, щоб покинути місце біля кафе, в якому застрелили Михайла Козлова, і приїхати на берег Дніпра, де був знайдений спалений автомобіль, кілерам знадобилося 7 хвилин. За цей же час охорона авторитета лише намагалася помістити пораненого в автомобіль, а до місця події під’їжджала поліція.

Відстань до с. Чехівка – 10 км по Дніпру

«Відхід річкою – цікавий і неординарний крок. На Дніпрі немає камер. З Черкас можна виїхати у чотирьох напрямках: на Смілу – по Смілянській, на Канів – по Канівській, на Чигирин – по Чигиринській та на лівий берег – дамбою. Щоб виїхати з міста будь-яким із цих напрямків, потрібно 30-40 хвилин. Всі ці дороги можуть швидко перекритися і на виїздах з міста працюють камери, які під’єднані до загальної системи відеонагляду», – зауважив наш співрозмовник.

У той же час, маючи човен з мотором, можна протягом 20 хвилин висадитися на лівому березі, де, ймовірно, на вбивць чекав ще один автомобіль. Відстань від Черкас до села Чехівка – 10 км. Гумовий човен з мотором долає цю відстань за 20-30 хвилин. А на сільських дорогах камер майже немає. За дві години після вбивства кілери могли бути вже на Харківському шосе, або десь під Борисполем.

Нагадаємо, що вбивство Михайла Козлова сталося зранку 22 вересня в кафе на розі бульвару Шевченка та вулиці Байди Вишневецького. Пораненого бізнесмена привезли до відділення Третьої міської лікарні, але врятувати йому життя не вдалося.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x