НовиниЧеркащинаВандалів учитимуть правил поведінки на набережній Канева (ФОТО)

Вандалів учитимуть правил поведінки на набережній Канева (ФОТО)

-

- Advertisment -

За останні кілька років канівська набережна змінилася до невпізнання: на вході в парк встановили фонтан, розчистили чагарники, утворили гарні галявини для пікніків та прогулянок, встановили лавки, провели освітлення, посадили нові дерева й квіти. Велика заслуга в цьому – працівників комунальних підприємств та представників структурних підрозділів виконавчого комітету. Втім люди усвідомлено засмічують та ламають красу набережної. Про це повідомляють на сайті Канівської міської ради.

Для перетворення набережної на справжній парк зусиль влади замало. Люди масово палять багаття та засмічують місце відпочинку, ламають лавки, викопують квіти й дерева, перевертають урни для сміття. Окрім того, попри всі заборони, продовжують їздити набережною машини.

"Усі в’їзди оснащені дорожніми знаками, що забороняють проїзд, – зауважив Канівський міський голова Ігор Ренькас. – Також я постійно звертаюся до канівського відділку поліції з проханням проїжджати набережною. Варто визнати, часом канівці й самостійно перешкоджають машинам їздити, нагадуючи водіям про заборону. Утім, хотілося б, щоб жителі міста займали більш активну позицію, щоб не тільки виконком виходив на "суботники", а всі разом – гуртом. Тільки в такому разі ми зможемо отримати результат – красиву, доглянуту набережну".

Зазначимо, що в 2013 році виконавчий комітет Канівської міської ради ухвалив рішення, яким визначено правила поведінки в прибережній зоні міста Канів. Так, зокрема, на набережній річки Дніпро забороняється заїзд, паркування та миття транспортних засобів; знищення зелених насаджень; засмічення території; розведення багать; вживання алкогольних напоїв; розклеювання оголошень і рекламних постерів тощо, про що повідомляють встановлені на ній інформаційні стенди.

Відтепер же питаннями порушення правил поведінки на набережній займатиметься відділ екології та муніципального контролю.

"Розпочнемо ми з роз’яснювальної роботи, – розповідає начальник відділу Олександр Бренюк. – Тобто спочатку порушнику буде вручено попередження та надано роз’яснення щодо правил поведінки в місцях відпочинку тощо, а вже наступного разу будемо вдаватися до більш жорстких санкцій, зокрема, складання протоколів про адміністративні правопорушення. Окрім того, журналісти фіксуватимуть факти порушення правил поведінки і оприлюднюватимуть це в засобах масової інформації".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани підписали петицію проти забудови набережної Дніпра.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x