додому Новини Кримінал В Умані за вбивство затримали 19-річного ревнивця

В Умані за вбивство затримали 19-річного ревнивця

0

Хлопець приїхав із-за кордону, коли дізнався, що у його дівчини з’явився інший. Він вбив суперника та побив іншого парубка, який став на захист товариша. Наразі зловмисник під вартою. Повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

26 березня в одному зі студентських гуртожитків міста Умань сталася різанина. 19-річний юнак був на заробітках за кордоном, та дізнавшись, що в його дівчини з’явився інший, негайно повернувся. Він влаштував розправу над суперником, якому завдав чисельних ударів ножем у живіт та груди. 19-річний студент помер на місці. Ще один парубок намагався захистити товариша і теж отримав ножові поранення.

Потерпілий перебуває в реанімації, за його життя борються медики. Зловмисник з місця вчинення злочину втік. Його оперативно розшукали та затримали у процесуальному порядку працівники карного розшуку.

Слідчі відкрили два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

За скоєне підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі. Під процесуальним керівництвом прокуратури триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version