додому Новини Черкаси У Черкасах на місці пляжу збудують апарт-готель висотою 33 метри (ДОКУМЕНТ)

У Черкасах на місці пляжу збудують апарт-готель висотою 33 метри (ДОКУМЕНТ)

5
Фото сайту Про Все

У Черкасах на місці колишнього пляжу «Рівєра» планують збудувати апарт-готель. Відповідний дозвіл надав департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради. Містобудівні умови та обмеження оприлюдненні на сайті міської ради Черкас.

Фото сайту Про Все

Відповідно до наданих дозволів на місці колишнього пляжу «Рівєра» планують збудувати апарт-готель висотою до 33 метрів. В документах департаменту архітектури зазначено, що майбутня забудову перебуває в зоні археологічних досліджень. «Будівельні роботи розпочинати після отримання відповідного висновку, погодження органу охорони культурної спадщини», – зазначено в містобудівних умовах та обмеженнях.

Орендарем чотирьох ділянок по вулиці князя Ольгерда, 15 є два приватні підприємства «Камелот-Н» та «Камелот-В».     Власником цих компаній є черкаський підприємець Роман Діскій.

Апарт-готелі набувають популярності у світі як новий спосіб інвестицій. Сутність апарт-готелю полягає в тому, щоб купити номер у готелі для одержання доходу від його експлуатації (здавання в оренду), а також використовувати його для власного проживання.

5 КОМЕНТАРІ

  1. Одні воюють, захищаючи рідну землю, а підари розпродують землю і будують!!!!

  2. В городе вся инфраструктура убитая, дома обшарпаны, во дворах асфальт в трехметровых ямах, и никому дела нет. А тут отель такого класса, для кого? Кто сюда приедет, кроме криминала?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version