НовиниБезпекаВ Умані викрили проросійську пропагандистку

В Умані викрили проросійську пропагандистку

-

- Advertisment -

Працівники СБУ повідомили про підозру менканці Умані, яка займалась публічною підтримкою повномасштабного російського вторгнення в Україну. Повідомляють на сторінці Управління СБУ в Черкаській області.

Жінка розповсюджувала дописи щодо зміни меж державного кодону, та пропагувала агресивну війну проти України.

Крім того, вона поширювала через заборонені соцмережі матеріали щодо підтримки визнання Росією так званої «незалежності» тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Також вона репостила публікації з прославлянням дій загарбників так званої «військової спецоперації в Україні» та проведення «денацифікації».

Під час обшуків у жінки вилучили комп’ютерну техніку та мобільний телефон з доказами протиправної діяльності

Слідчі СБУ повідомили зловмисниці про підозру за ч. 2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Читайте також: на Черкащині судитимуть підприємця, який вкрав на ремонті доріг 800 тис. грн

Телекомпанія ВІККА перебуває на інформаційній передовій – разом з українським народом та армією 24/7. Підтримайте нас добровільними внесками!

Наші журналісти та редактори стрічки працюють заради вас. Розуміючи важливість регіональних новин, ми не припинили мовлення. Телекомпанія виходить інформаційними блоками чотири рази на добу, ми налагодили систему ефірів, робимо сюжети і записуємо репортажі.

Редактори сайту працюють щоденно. Ми робимо усе можливе, що повідомляти вам найважливіші новини, роблячи свій внесок у невідворотну перемогу України. Але нам потрібна ваша підтримка.

Військова агресія позбавила нас заробляти на рекламі. Ви можете додати нам завзяття буквально в два кліки, підтримавши нас грошима. Будь-яка сума благодійного внеску (100, 200, 1000 грн…). Ми також готові розміщувати рекламу ваших підприємств на нашому каналі. І ще нам потрібна ваша безмежна віра в спільну перемогу: читайте наші новини, приєднуйтесь до нас у https://t.me/vikka_news – і отримаєте ще більше оперативності, ще більше снаги до перемоги.

Як нас підтримати?

Номер редакційної картки А-банк

5375235110071785

Україна переможе!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x