НовиниКриміналНа Черкащині судитимуть підприємця, який вкрав на ремонті доріг...

На Черкащині судитимуть підприємця, який вкрав на ремонті доріг 800 тис. грн

-

- Advertisment -

Золотоніські прокурори спрямували до суду справу, за якою обвинувачують керівника одного із підприємств у привласненні коштів при ремонті доріг. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

ремонт дороги
ck-oda.gov.ua

За даними слідства, підприємство у 2019 та 2020 роках на замовлення однієї із сільських рад Драбівського району (нині це Золотоніський район) провело капітальний ремонт доріг кількох вулиць.

Правоохоронці підозрюють керівника підприємства у тому, що він вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо об’єму та вартості робіт. Це призвело до збитків бюджету на 800 тис. грн.

На підставі зібраних доказів директору підприємства повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем) та за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт щодо керівника товариства скеровано до Драбівського районного суду Черкаської області для розгляду по суті.

*******

Телекомпанія ВІККА перебуває на інформаційній передовій – разом з українським народом та армією 24/7. Підтримайте нас – допоможіть нашій команді добровільними внесками

Наші журналісти та редактори стрічки працюють зради вас. Ми не припинили мовлення. Телекомпанія виходить інформаційними блоками чотири рази на добу, ми налагодили систему ефірів, робимо сюжети і записуємо репортажі. Редактори сайту працюють щоденно. Ми робимо усе можливе, щоб повідомляти вам найважливіші новини, роблячи свій внесок у невідворотну перемогу України над агресором.

Але нам потрібна ваша підтримка. Військова агресія позбавила нас можливості заробляти на рекламі.  Ви можете додати нам завзяття буквально в два кліки, підтримавши нас грошима. Будь-яка сума благодійного внеску (100, 200, 1000 грн…).

Ми також готові розміщувати рекламу ваших підприємств на нашому каналі.  

І ще нам потрібна ваша безмежна віра в спільну перемогу: читайте наші новини, приєднуйтесь до нас у https://t.me/vikka_news  – і отримаєте ще більше оперативності, ще більше снаги до перемоги.

Як на підтримати? Номер редакційної картки А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x