НовиниЧеркащинаВ Умані вдруге видворили нелегального мігранта з Азербайджану

В Умані вдруге видворили нелегального мігранта з Азербайджану

-

- Advertisment -

Вдруге видворений азербайджанець, який намагався оселитися в Умані, надбав майже 15 років заборони в’їзду в Україну за повторне порушення міграційного законодавства. Про це повідомили у пресслужбі міграційної служби Кіровоградщини та Черкащини.

33-річного громадянина Азербайджанської Республіки вдруге видворили з України працівники Уманського відділу Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС.

У середині вересня 2022 року, після першого видворення, іноземцю встановили заборону в’їзду в Україну на 5 років. Змінивши свої персональні дані та виготовивши новий паспорт, іноземцю вдалося знову потрапити в Україну у серпні 2023 року.

Для легалізації в Україні він уклав шлюб зі старшою на 20 років черкащанкою. Оскільки своє життя іноземець влаштовував в Умані, то був ідентифікований міграційниками, які вже притягували його до відповідальності за порушення міграційних правил.

Громадянин Азербайджанської Республіки примусово відправився до країни походження. Цього разу до вже існуючої заборони в’їзду в Україну у нього додалося ще 10 років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x