додому Новини Черкащина В Умані іноземець влаштував дебош у синагозі: його депортують (Фото)

В Умані іноземець влаштував дебош у синагозі: його депортують (Фото)

0

Уманські міграційники примусово повертають до країни походження 51-річного громадянина Великої Британії.

До Уманського відділу Управління ДМС у Черкаській області іноземця доставили співробітники Уманського районного управління поліції. Іноземець порушував громадський порядок у синагозі, інформує пресслужба Управління.

За хуліганство в юдейському молитовному будинку правоохоронці склали на нього протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУаАП (дрібне хуліганство).

Після перевірок міграційниками встановлено, що громадянин Великої Британії знаходиться в Україні з порушенням правил перебування. Його притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та накладено штраф у розмірі 3 400 грн.

За порушення громадського порядку, спокою громадян та міграційного законодавства іноземцю доведеться примусово повернутися до країни громадянської належності протягом 5 днів.

Щонайменше три нових роки за юдейським календарем йому доведеться зустрічати поза Україною через встановлену заборону в’їзду.

Нагадаємо, що в Умані із шостого по восьме вересня паломники-хасиди святкуватимуть настання нового 5 782 року за юдейським календарем.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до Умані вже прибули близько п’яти тисяч хасидів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version