додому Новини Черкащина В Набутівській ОТГ запрацювала новозбудована амбулаторія (Фото)

В Набутівській ОТГ запрацювала новозбудована амбулаторія (Фото)

0

Ще одну амбулаторію сімейної практики сімейної медицини відкрили на Черкащині. Вже від 28 липня сюди на прийом до лікарів розпочнуть приходити перші пацієнти з Набутівської ОТГ.

Прийматимуть пацієнтів три лікарі загальної практики та сімейної медицини. Загалом з ними підписали декларації понад три тисячі жителів громади. Один із лікарів приїхав працювати в амбулаторію із Корсунь-Шевченківського. Його родину забезпечили житлом, пише пресслужба ОДА.

Розпочали будівництво амбулаторії у 2019 році, вартість робіт – майже 9 мільйонів гривень. З них 10% спрямували з бюджету ОТГ.

"По області завершення будівництва амбулаторій в активній фазі, – відзначає Роман Боднар. – До кінця року маємо в планах відкрити ще 15 таких об’єктів. Загалом Черкащина поповниться 55 новими або ж реконструйованими амбулаторіями. Програма підтримки триває до кінця року, хочемо використати передбачені кошти з максимальною користю для громадян. Кожна амбулаторія матиме свій автомобіль, що передбачено Стратегією розвитку області".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у трьох школах Матусівської ОТГ завершуються планові ремонти.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version