НовиниЧеркащинаУпродовж січня на Черкащині діятимуть жовті графіки - Обленерго

Упродовж січня на Черкащині діятимуть жовті графіки – Обленерго

-

- Advertisment -

Упродовж січня на Черкащині діятимуть жовті графіки погодинних відключень. Зберігається необхідність ощадливо використовувати електроенергію. Про це повідомляють на сайті Черкасиобленерго

Зміни у чергах жовтих графіків відбудуться у ніч з 21 на 22 січня 2023 року, аби зменшити дискомфорт для споживачів у можливих затримках відключення/включення між чергами. 

“Потреба у заощадженні електричної енергії залишається надважливим завданням! Просимо громадян максимально зменшити використання електроприладів, особливо у години пік: з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00. Вимикайте зайві електроприлади з мережі, вимикайте світло у кімнатах та приміщеннях, якщо ним не користуєтеся. Це допоможе уникнути перевантаження електромережі” – пишуть на сайті Обленерго.

Також підприємців просять обмежити підсвічування рекламних вивісок, банерів, білбордів, моніторів тощо, це також допоможе знизити навантаження у мережах.

З цього приводу звернувся до черкащан також керівник Черкаської ОВА Ігор Табурець, нагадавши, що в енергосистемі нашої країни зберігається значний дефіцит потужності, особливо зранку та ввечері. 

“Усе це – наслідок масованих ракетних і дронових атак росіян по енергетичній інфраструктурі України. Її відбудова – не день, не два і навіть не місяць. Це відповідь на питання, які ви інколи пишете в коментарях: мовляв, звідки дефіцит, якщо не було обстрілів останнім часом. Плюс зросло споживання електроенергії через морозну погоду, також після свят запрацювали підприємства. Крім цього, ворогом тимчасово окуповані низка електростанцій, які виробляли електроенергію для українців, серед яких найбільша Запорізька АЕС” – зазначив Ігор Табурець.

Читайте також:

У Черкасах породіллям планують виплачувати 25 000 гривень з міського бюджету

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами. До простору «Затишно space» черкащанки могли прийти разом зі своїми...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x