НовиниЧеркащинаУманські студентки завоювали Кубок України з футболу

Уманські студентки завоювали Кубок України з футболу

-

- Advertisment -

Збірна УДПУ імені Павла Тичини з футболу завоювала Кубок України серед студентських жіночих команд 2021, а студентку факультету фізичного виховання Поліну Янчук визнали кращою гравчинею турніру. Про це повідомляють на сайті УДПУ імені Павла Тичини.

УДПУ футбол
udpu.edu.ua

З 23 по 25 листопада у Харківському вищому професійному коледжі фізичної культури та спорту проходив Кубок України з футболу серед жіночих студентських команд, в якому взяли участь шість закладів вищої освіти.

Команди були розподілені на дві підгрупи. До групи «А» потрапили: Національний університет «Львівська політехніка», Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини та Київський університет імені Бориса Грінченка.

До групи «Б» потрапили: Харківська державна академія фізичної культури, Сумський державний університет та Криворізький державний університет економіки та технологій.

У складі збірної команди УДПУ зіграли студентки факультету фізичного виховання, факультету інженерно-педагогічної освіти, навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти та випускниці Анастасія Вороніна (факультет фізичного виховання) і Ірина Бічуй (факультет соціальної та психологічної освіти). Тренер збірної – керівник спортивного клубу Володимир Щербина.

У своїй підгрупі наші футболістки здобули перемоги над киянами (3:2) та львів’янами (8:1), що дало їм право вийти до фіналу та зіграти з Харківською командою, яка також перемогла у своїй підгрупі. Фінальна гра завершилася з рахунком 3:2 на користь збірної УДПУ, яка і стала володарем Кубку України 2021 з футболу серед студентських жіночих команд.

Гравчині збірної УДПУ продемонстрували всі свої бійцівські якості та характер, високий рівень спортивної підготовки, вміння маневрувати, командну згуртованість. Варто відзначити футболістку Поліну Янчук, яку визнали кращою гравчинею турніру.

Кубок України серед студентських жіночих команд 2021 та Універсіада, яка має відбутись влітку 2022 року стануть відбірковим етапом на шляху до участі у Європейському турнірі серед студентів, який пройде в м.Лодзь (Польща).

Як повідомляла раніше vikka.ua, ЛНЗ в суботу зіграє останній домашній матч року

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x