додому Україна Україна здобула першу медаль на Зимовій олімпіаді у Пекіні

Україна здобула першу медаль на Зимовій олімпіаді у Пекіні

0
Олександр Абраменко
noc-ukr.org

В День Єднання Олександр Абраменко виборює для України медаль ХХІV зимових Олімпійських ігор. Про це повідомляють на сайті Національного комітету України.

Олександр Абраменко
noc-ukr.org

Олімпійський чемпіон Пхьончхана-2018 у лижній акробатиці приносить Україні срібну нагороду.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав Олександра та його наставника Енвера Аблаєва, фахівців збірної, національну Федерацію з прекрасним здобуттям, подякувавши за справжній бійцівський характер й привітавши усю країну з великим олімпійським звершенням!

Олександр Абраменко відзначив, що неймовірно щасливий саме в День Єднання України принести рідній країні олімпійську нагороду.

«Дуже щасливий. Особливо приємно вибороти для України, для співвітчизників в День Єднання олімпійську медаль! Ця нагорода для нашої країни! Змагання в Пекіні були дуже важкими. Дуже холодно, ситуація з COVID-2019. Однак дуже радий, що виконав такий складний стрибок. Україно, дякую за підтримку! Ця медаль для всієї нашої країни та кожного українця!», – сказав Олександр.

Він також відповів на питання щодо міфу про прапороносців збірної.

«Як ви знаєте, існує багато міфів щодо того, що це погана прикмета. Однак дивиться самі – я виборов медаль. Тож, нести прапор рідної держави – це велика честь та гордість! Й тепер можу сказати, що фартова», – додав він.

Як повідомляла раніше vikka.ua, черкащанин претендує на звання найкращого спортсмена Європи-2021

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version