додому Новини Черкащина Черкащанин змагається за звання найкращого спортсмена Європи-2021

Черкащанин змагається за звання найкращого спортсмена Європи-2021

0

Черкаський гімнаст Ілля Ковтун претендує на звання найкращого спортсмена Європи 2021 року. Про це повідомили на сайті Черкаської ОДА.

Голосування «Гімнаст року» Європейський гімнастичний союз запустив за чотирма категоріями, що є олімпійськими дисциплінами: чоловіча спортивна гімнастика, жіноча спортивна гімнастика, художня гімнастика, стрибки на батуті.

До короткого списку кандидатів у кожній категорії потрапили лише 5 спортсменів. Ілля Ковтун увійшов до п’ятірки найуспішніших спортсменів у чоловічій спортивній гімнастиці.

Ставши чемпіоном Європи 2020 року серед юніорів, Ілля перейшов у дорослу вікову категорію: здобув бронзову медаль багатоборства чемпіонату Європи 2021 року, посів 11 місце у фіналі особистого багатоборства на Олімпійських іграх в Токіо, взяв бронзу в багатоборстві на чемпіонаті світу. До його здобутків 2021 року додаються також низка медалей з Кубків світу та іменний елемент на паралельних брусах. У своєму ще дуже молодому віці Ілля є неймовірно талановитим і перспективним спортсменом.

Проголосувати можна на сайті, а також у Facebook, Intagram та Twitter: треба вподобати допис із фотографією кандидата. Переможе той, хто набере найбільшу кількість голосів в опитуванні на сайті та в усіх соцмережах.

Голосування триватиме до 22 лютого 2022 року до 13:00 за київським часом.

Нагородження переможців відбудеться під час спеціальної церемонії 15 серпня в Мюнхені (Німеччина).

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаська обласна асоціація футболу змінила логотип.

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version