НовиниРозвагиУ Золотоноші масштабно відбувся благодійний фестиваль гумору

У Золотоноші масштабно відбувся благодійний фестиваль гумору

-

- Advertisment -

У Золотоноші стартував другий сезон відкритої «Ліги сміху», що зібрав справжніх шанувальників креативних, неординарних та незапозичених жартів і сатири. Черкаси, Полтава, Київ, Скадовськ, Тернопіль, Умань, Золотоноша, Чорнобай. Саме із цих міст завітали команди на гумористичний фестиваль.

Про це пише «Золотоноша.city».

13 команд з різних куточків країни вийшли на одну сцену, щоби продемонструвати своє вміння жити весело, дарувати позитив, помічати у серйозному смішне і бути зодчими великого сміхотворства. Кожного року на фестиваль приїжджає все більше студентських команд.

Завітали на шоу і вже давно відомі учасники: чорнобаївські хлопці «По-людськи», чернігівська молодь «Владимирский централ», які стали переможцями першого сезону, скадовські студенти «Рука в синиці», переформатований черкаський «Довідник стеля», неординарні тернопільські дівчата «Кілька людей».

Збірна освітян «8 подруг Оушена» відразу завоювала симпатію тренера Вадима Новицького. Зарно виступили і полтавські юнаки-механіки, київські хейтери «Vova» з колоритним Журбою та «дідом» з Криму. Як довела столична збірна «На сцені команда», у Золотоноші все так, як у Києві. Навіть обіграли проблемний обвал на центральному колекторі, мотивуючи це будівництвом метро. У патріотичному дусі жартували золотоніські «Кавомани» та «По-людськи».

За правилами гри кожен із шести тренерів у процесі виступу обирав дві команди, з якими працюватиме протягом сезону. Якщо ж виступ був настільки запальним, що всі судді вставали, то сама команда обирала собі тренера. Чорновий попередній відбір жартів редагували Сергій Бібілов та Ілля Дерменжі. Кубок та грошову винагороду фестивалю заслужено отримала команда з Києва «Vova».

Завдяки вирученим коштам за продаж квитків у напівпорожньому (відповідно до карантинних обмежень) залі для лікування онкохворого золотонісця Олексія Головньова зібрали 23 тисячі гривень. Ще 10 тисяч додали мер міста Віталій Войцехівський, голова Золотоніської райдержадміністрації Ірина Тернова та депутат Черкаської обласної ради Євген Курбет. Їх вручили матері юнака, медсестрі ковідної бригади міської первинки Раїсі Головньовій.

Наступний етап фестивалю відбудеться 23-24 червня. Відвідавши його, ви вб’єте відразу трьох зайців: отримаєте море позитиву і чудового настрою, відмінно проведете час у компанії найкращих гумористів, а також матеріально допоможете людині, яка бореться з тяжкою недугою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські медики долучилися до танцювального флешмобу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах прокуратура захистила ще один історичний будинок (ФОТО)

Прокурори Черкаської обласної прокуратури захистили в суді ще один історичний будинок, який розташований по бульвару Шевченка в центральній частині...

Війна відібрала життя захисника зі Сміли

Внаслідок російсько-української війни помер смілянин Аркадій Покуль. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Аркадій Покуль був старшим сержантом, командиром...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x