додому Новини Черкащина У сусідній області загинув рибалка з Черкащини

У сусідній області загинув рибалка з Черкащини

0
Фото тематичне
Фото тематичне

У селі Красносілка, що на Кіровоградщині, загинув рибалка з Черкащини. Чоловік провалився під лід, не дійшовши 20 м до берега.

Трагедія трапилась у неділю, 24 січня, пише gazeta.ua.

Того дня у Красносілці сотні рибалок з Кам’янського, Олександрівського, Новомиргородського й Смілянського районів ловили плітку. Надвечір крига стала тонка й крихка, температура повітря 2-й день сягала +5°C. Багато рибалок, побоюючись провалитися, змотали вудки й рушили до берега. Дехто ж чекав вечірнього кльову.

«Після обіду крига почала фактично сипатись під буром, – розповідає кам’янчанин Микола Кравченко. – Разом із товаришами багато людей пошабашили, а частина ще залишалась. Люди чекали вечірнього кльову, бо в п’ятницю клювала після 3-ї, надвечір. Казали знайомі, що за аж з лунки вискакувала. Поряд з рибалками ходив орендатор, кричав людям, щоб ішли на берег і не ризикували життям. Але ж азарт».

Люди розповідають, що під вечір, коли виходили рибалки до берега, один з них не дійшов до кладки 15-20 м і пірнув під лід. Тобто по груди занурився у воду. На подив інших, він не борсався, а тихцем похилився й так завмер.

Орендатор допоміг добратись до місця трагедії й разом із людьми доправили рибалку до кладки. Загиблим виявився Віктор Посипайко з Кам’янки Черкаської області. Знайомі розповідають, що чоловік мав проблеми із серцем. Деталі трагедії з’ясовують правоохоронці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Канівщині під кригу провалились двоє дорослих і 10-річна дитина.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version