додому Новини Черкаси «Черкаські Мавпи» проведуть матчі на виїзді

«Черкаські Мавпи» проведуть матчі на виїзді

0
mavpabasket.com

Друге коло баскетбольної Суперліги Паріматч – на фінішній прямій. Цього тижня «Черкаські Мавпи» проведуть черговий виїзний матч, дублери та вихованці клубу також зіграють за межами рідного майданчика.

Про це повідомляє пресслужба черкаського баскетбольного клубу.

Так, у неділю, 31 січня, у Запоріжжі наша команда зустрінеться із місцевими баскетболістами. Цього тижня на « Черкаських Мавп» чекає непростий виїзд. Підопічні Максима Міхельсона їдуть в гості до одного з лідерів Суперліги – «Запоріжжя».

mavpabasket.com

Перебування команди Валерія Плєханова у зоні лідерів є несподіванкою, втім колектив цілком заслужив свій статус. Цікаво, що і «Мавпи» і «Запоріжжя» перебувають на серіях із трьох перемог поспіль. Обидва суперники знаходяться на підйомі. Відповідно, у Запоріжжі очікується цікава боротьба. Попри різне становище у турнірній таблиці, «Мавпам» цілком по силах поборотися за перемогу у цьому матчі.

Також з 29 по 31 січня у Запоріжжі відіграють матчі ВЮБЛ-2004. «ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-04» проведуть другий тур ВЮБЛ. Команда Олександра Лашко зараз проводить серію із чотирьох перемог поспіль.

У Запоріжжі черкасці зіграють за вихід до Фіналу чотирьох ВЮБЛ. Протягом трьох днів «ОСДЮСШОР-Мавпи» зіграють із лідерами своїх груп, командами з Дніпра, Запоріжжя та Києва. Очікуються напружені поєдинки.

У ці ж дні, з 29 по 31 січня в Одесі пройдуть матчі ВЮБЛ-2005. «Черкаські мавпи-05» також відіграють вкрай важливий тур. Підопічні Василя Івлєва лідирують у своїй групі, втім зараз на команду очікують міцні команди – «СДЮСШОР ім. Б.Літвака», БК «Одеса-05» та «Хімік» (Южне).

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах пройде один із баскетбольних турів Суперліги Паріматч.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version