НовиниЧеркащинаУ соцмережі проект мосту Кохання в Черкасах викликав шквал...

У соцмережі проект мосту Кохання в Черкасах викликав шквал обговорень і жартів (ФОТО)

-

- Advertisment -

Нова концепція мосту Кохання, запропонована дизайнером Романом Димйоном, викликала хвилю обговорень у соцмережі. Черкащани діляться своїми побоюваннями та захватом, комусь проект нагадує величезну гусінь, а комусь – східного дракона.

Нагадаємо, оновлений міст враховує загрози здійснення самогубств у цьому місці. Конструкцію пропонують доповнити литим акрилом та алюмінієвим профілем. Дизайнер зазначив, що у вечірній та нічний час такий міст повинен мати потужну підсвітку, аби все, що там відбувається, було видно, як на долоні.

Відразу в містян постало питання про вартість такого шикарного проекту і назвали його черговим "відмиванням" коштів, які можна було б витратити на щось корисне. У скільки міському бюджету обійдеться міст – ще не відомо, але черкащани прогнозують не менше 20 мільйонів гривень.

Претензії з’явились і до оглядових можливостей краєвиду парку, які споруда, на думку містян, зіпсує. Найімовірніше, що влітку на мосту буде ще й задушливо.

"Конструкція не витримає", – таку засторогу висловлюють люди і додають, що міст треба буде укріплювати.

Не забувають черкасці і про ймовірні випадки вандалізму, бо ж повз оновленого мосту ніхто не зможе пройти байдужим. Напевно, що з’являться ті, хто зазіхатиме на алюміній, малюватиме на стеклах графіті та розклеюватиме оголошення.

Окрім негативних відгуків, черкащани залишають у коментарях і хороші враження, запевняючи, що вандали не повинні зупиняти нас у бажанні будувати гарні споруди. Головне – правильно взятися за цю справу: добре освітлити міст, використати антивандальні матеріали та залишати конструкцію під наглядом.

"А прикольно б ще зробити товстенькі скляні плити під ногами", – пише черкащанка. Додає, що багато самогубців би задумались, перш ніж стрибати.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за останні роки у Черкасах збільшилась кількість самогубств.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x