додому Новини Черкащина У Шполі люди заблокували рух вантажівок

У Шполі люди заблокували рух вантажівок

0

Важковагові машини, які рухаються транзитом через місто, руйнують асфальтне покриття, – скаржаться шполяни. 25 липня вони розпочали акцію з блокування 40-тонних вантажівок, які возять вантажі з асфальтного заводу села Васильків. Про це повідомляє прес-служба "Свободи".

Напередодні громада звернулася до депутатів Шполянської райради, міського голови та поліції з проханням зарадити цій проблемі.

Після звернень на зазначених дорогах з’явилися патрульні, які мали б завертати вантажівки й направляти їх на альтернативну дорогу, яка не пролягає вулицями міста. Проте з невідомих причин дії поліції були неефективними й машини з вантажами продовжували рух Шполою.

Обурені містяни вирішили діяти радикально після того, як перевізники відмовилися їздити запропонованою шполянами дорогою.

Громада перекрила вулицю Васильківську, адже саме нею, а потім вулицями Лютневою та Перемоги вантажівки рухаються у напрямку Черкас.

Люди обіцяють чергувати цілодобово, адже вранці вже ледь не стався прикрий інцидент: одна з машин, яка прорвалась через блокування, ледь не задавила місцеву жительку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, страйкарі заблокували рух транспорту по вулиці Чигиринській через непроїзну дорогу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version