додому Новини Черкащина На черкаському мосту збільшили кількість ремонтників

На черкаському мосту збільшили кількість ремонтників

0

Кількість ремонтників на мосту через Дніпро збільшено. Про це повідомив у ході наради в ОДА начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко. За його словами, підрядником ТОВ "Шляхове будівництво "Альтком" протягом останніх 15 діб значно збільшена кількість працівників. Зокрема, нині здійснюють ремонт у дві зміни понад 40 робітників, також залучена додаткова техніка, інформує у Facebook прес-секретар САД Юрій Дубрава.

"Натепер проведено фрезерування асфальтобетонного покриття по правому проїзду на площі 4676 кв. м. Також проведено демонтаж металевого бар’єрного огородження і захисних ґратчастих секцій огорожі, замінено три залізобетонні плити, очищено понад 1000 кв. м покриття та проведено ґрунтування плит тощо", – звітує Владислав Ігорович.

За словами начальника САД, роботи із влаштування монолітної залізобетонної плити та верхнього шару асфальтобетонного покриття планують завершити до кінця вересня, обробка ж антикорозійними матеріалами металевих конструкцій прогонових будов триватимуть до листопада.

Як повідомляв сайт vikka.ua, відставання ремонтних робіт на мосту можна виправити.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version