НовиниЧеркащинаУ Каневі відбувся суд над кухарем шкільної їдальні

У Каневі відбувся суд над кухарем шкільної їдальні

-

- Advertisment -

Кухарку однієї зі шкіл Канівського району судили за те, що у документах вона завищувала кількість дітей пільгових категорій, які отримали безкоштовне харчування. Про це повідомляє пресслужба Канівського міськрайонного суду.

До Канівського міськрайонного суду надійшло кримінальне провадження за обвинуваченням жінки у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 191 КК України (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні) та ч.2 ст. 258 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

За даними суду, кухарка в загальноосвітній школі Канівської районної ради умисно вносила до офіційних документів завищену кількість дітей пільгових категорій, які отримали безкоштовне харчування. Таким чином, на списання йшло більше продуктів.

За цим фактом жінку визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.258 КК України та виправдано за ч.1 ст.191 КК України, у зв’язку з недоведенням в її діях складу кримінального правопорушення.

За дане кримінальне правопорушення жінка отримала судимість та штраф у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Як повідомляла раніше vikka.ua, Три пожежі житлових будинків погасили на Черкащині за добу

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x