НовиниЧеркасиУ День ЗСУ черкащани діляться своїми армійськими спогадами (ФОТО)

У День ЗСУ черкащани діляться своїми армійськими спогадами (ФОТО)

-

- Advertisment -

Сьогодні 6 грудня – День Збройних сил України. З цієї нагоди черкащани публікують у соцмережах спогади, що пов’язані з армією і додають відповідні фото.

Андрій Кравець
Андрій Кравець

«Головне, чого навчив час 2014-18 років – сприймати вояжі журналіста і радника голови ОДА на фронт як майже безкоштовне отримання адреналіну, значно більше, аніж у найкрутіших закордонних мандрах, а втрати гаманця на хорошу справу – як виграш у загальній справі…» – пише журналіст Андрій Кравець.

Олександр Носенко
Олександр Носенко

«Сьогодні ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ – організації, яка дає можливість нашій державі існувати, а нам почувати себе у безпеці. 7 років тому наша армія відродилася з попелу. Цей Фенікс постав наново, не в останню чергу завдяки добровольцям та волонтерам, які почали створювати нову армію з руїн.

Я безумовно пишаюся тим, що ще 15 років тому став до лав ЗСУ, пішовши на строкову службу. Я пам’ятаю, якою “армія” була тоді і якою стала НОВА УКРАЇНСЬКА АРМІЯ зараз. Сучасне Українське Військо – це ми всі! Кожний здобуток важливий, кожна втрата болюча… Пам’ятаємо кожного!» – зазначив журналіст Олександр Носенко.

Спогадами ділиться і черкаський скульптор Дмитро Бур’ян:

«Пощастило, курс молодого бійця проходив у роті розвідки Десни, це було як по стандартах НАТО, тільки краще! Потім місяць навчання на танкіста на три з мінусом)) решта в інжинерних військах, відновлювали полігони та чекали закінчення терміну служби. На фронті, на жаль не був.

Фото – наш перший взвод, інструктори, стрілецький полігон Десни. Грудень 2015р»

Андрій Більда

«Дякуємо за незалежність! Зі святом!» – вітає голову відділення НОК України в Черкаській області Андрія Більду дружина Марина Волошенко.

Сергій Прядка

«#ЗСУ30років. Вітаю! Всіх причетних зі святом!» – пише депутат Черкаської міськради Сергій Прядка.

Сергій Кузляєв

«На розвалинах ставки Гітлера “Вервольф”. Правда, ставку не ми розваляли. Її понищили до нас» – розповідає журналіст Сергій Кузляєв.

Сергій Кузляєв

«А це басейн в ставці Гітлера. Там є відбиток стопи. Кажуть, що то відбиток самого Адольфа. Але достаменно невідомо. Нема до чого приміряти» – коментує фото Сергій Кузляєв.

Сергій Кузляєв

«А служив я за 10 км від цієї ставки» – додає Сергій Кузляєв.

Як повідомляла раніше vikka.ua, у Катеринополі колишня артрозвідниця надає юридичні консультації

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x