НовиниЧеркащинаУ Катеринополі колишня артрозвідниця надає юридичні консультації

У Катеринополі колишня артрозвідниця надає юридичні консультації

-

- Advertisment -

Учасниця бойових дій Антоніна Воскобійник після трьох років на фронті влаштувалася на роботу юристкою. Тепер дівчина надає жителям Катеринополя безоплатну юридичну допомогу. Про це повідомляють у Черкаському обласному центрі зайнятості.

Антоніна Воскобійник
Антоніна Воскобійник

За сприянням у працевлаштуванні до районної філії Центру зайнятості в Катеринополі звернулася молода дівчина з посвідченням учасниці бойових дій. Антоніна Воскобійник розповіла, що свого часу закінчила Одеську юридичну академію та здобула профільну освіту. Тоня не могла байдуже спостерігати за подіями на Сході України і три роки життя присвятила військовій службі за контрактом у взводі артилерійської розвідки.

Кар’єрному раднику дівчина сказала, що у мирному житті бажає працювати за освітою – юристом. Відповідно до побажань для неї розробили індивідуальний план працевлаштування. Резюме Антоніни зацікавилися в Центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

«Пройшла співбесіду з майбутнім керівником і влаштувалася на роботу, — розповіла дівчина. — Зараз надаю людям безоплатну первинну та вторинну юридичну допомогу під егідою Міністерства юстиції. У Катеринополі відкрите бюро такої допомоги. Зараз найчастіше люди звертаються за роз’ясненнями щодо змін у земельному законодавстві, не рідкість — питання щодо сімейних прав, трудового законодавства. Для мене ця робота не складна, бо знаю, де шукати інформацію і як її правильно застосувати. Багатьом людям удалося допомогти. Були приклади й адвокатських послуг, коли бюро правової допомоги представляло інтереси громадян у суді».

Нині Антоніна Воскобійник стала  соціальним партнером служби зайнятості й регулярно бере участь у заходах для безробітних, семінарах та надає безоплатні консультації та роз’яснення з правових питань.

Як повідомляла раніше vikka.ua, на Черкащині створили заказник, щоб зберегти рідкісний вид первоцвітів

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x