НовиниКриміналУ Чорнобаї нетверезий чоловік звинуватив поліцейських у побитті: триває...

У Чорнобаї нетверезий чоловік звинуватив поліцейських у побитті: триває перевірка

-

- Advertisment -

До Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з магазинів на вулиці Центральній у Чорнобаї чоловік влаштував бешкет.

Місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, поводився вкрай неадекватно, хуліганив у торговому залі, через що, касир натиснула «тривожну кнопку», інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Інцидент трапився 5 січня близько 17:30.

Бешкетника затримали працівники магазину і тримали його до приїзду поліції.

На момент приїзду екіпажу, поліцейські помітили, що чоловік уже мав садна на обличчі. Сама поява правоохоронців його не заспокоїла і він далі вчиняв протиправні дії.

Правопорушник не реагував на зауваження й законні вимоги поліцейських, відтак останні були змушені застосувати відносно порушника кайданки та доставити його до відділку поліції для складання адміністративних матеріалів за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.

Окрім того, про факт адміністративного затримання поліцейські повідомили Центр із надання безоплатної правової допомоги.

Під час складання адмінматеріалів чоловік поскаржився на погане самопочуття, правоохоронці викликали швидку медичну допомогу, а після того, як медики провели огляд, чоловік покинув приміщення відділку поліції та пішов у невідомому напрямку.

Близько десятої години вечора чоловік самостійно звернувся до Чорнобаївської центральної районної лікарні, де йому встановлено діагноз: струс головного мозку, забій грудної клітини та садна на обличчі.

Зі слів потерпілого, вказані тілесні ушкодження йому спричинили працівники поліції, проте даний факт наразі не підтверджується.

6 січня сектором дізнання Золотоніського районного відділу поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

Зараз проводиться перевірка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах п’яний водій скоїв ДТП та тікав від патрульних.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах в Соснівці зведуть житловий будинок (ДОКУМЕНТ)

У Черкасах в Соснівці по вулиці Дахнівській біля перехрестя з вулицею Соснівська зведуть житловий будинок. Нині на цьому місці...

26-річний черкасець побив батька своєї співмешканки

Повідомлено про підозру 26-річному жителю Черкас щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень батьку своєї співмешканки. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x