НовиниКриміналУ Черкасах п’яний водій скоїв ДТП та тікав від...

У Черкасах п’яний водій скоїв ДТП та тікав від патрульних

-

- Advertisment -

У Черкасах на вулиці Гагаріна трапилася дорожньо-транспортна пригода. Скоїв її водій автомобіля «Opel Vectra», після чого зник з місця події.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Черкаської області.

Правоохоронці, які прибули на місце події, з’ясували, що свідком та потерпілим ДТП став місцевий житель. Він розповів, що водій авто «Opel» рухався заднім ходом та врізався у його машину. Після скоєного винуватець втік.

Отримавши орієнтування, інспектори розпочали патрулювання прилеглої території. Згодом, біля одного з магазинів поліцейські виявили розшукуваний автомобіль.

Інспектори встановили особу водія та під час спілкування виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння у медичному закладі. Лікар-нарколог надав висновок, що підтвердив алкогольне сп’яніння порушника.

Інспектори оформили дорожню пригоду та склали на винуватця адміністративні протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП, ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, ст. 122-4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАП.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах піймали водія під дією наркотиків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Хвороби хребта, через які можуть звільнити від військової служби

Оприлюднили список хвороб хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у Збройних Силах України. Згідно з новим закону...

Нардепка, обрана від Черкас, задекларувала: зарплату, аліменти і 800 тис виплат від університету

719 тис грн  зарплати і заощадження,  задекларувала народна депутатка від партії “Слуга Народу” Любов Шпак. Більш детально читайте далі...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x