НовиниЧеркасиУ Черкаському пологовому відкрили відремонтоване відділення (ВІДЕО)

У Черкаському пологовому відкрили відремонтоване відділення (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері й дитини» віднині має оновлені палати й операційну. Тут відремонтували гінекологічне відділення. Міська влада не втрачає сподівань, що згодом буде можливість оновити матеріальну базу закладу повністю. Повідомляє віласний кореспондент ВІККА.

(Щоб переглянути відеосюжет, прогортайте до низу сторінки)

Альона та Сергій приїхали народжувати до Черкас з Ірпіня. Чоловік розповідає: варіант переїзду у дружини був тільки один.

СЕРГІЙ, НОВОСПЕЧЕНИЙ ТАТО:

«Дружина сама з Черкас і говорила, що буде народжувати тільки тут. А я не розумів, чому. Але побувши у цьому середовищі – дійсно, відношення дуже сподобалося».

АЛЬОНА, ПОРОДІЛЛЯ:

«Я дуже хвилювалася, тому що перші пологи. Але таке людське ставлення, це не може не зачепити. Кожен хоче допомогти, кожен хоче підказати, як краще».

У Черкасах уже стали мамами близько 70 жінок, які приїхали сюди через обстріли. Усього за період воєнного стану у місті народилися майже три сотні малюків.

ДМИТРО ВІТРЕНКО, ДИРЕКТОР ЧЕРКАСЬКОГО МІСЬКОГО ПОЛОГОВОГО БУДИНКУ :

«За період воєнного стану кількість допомоги навіть збільшилась, це і по кількості пологів, і надання допомоги в жіночій консультації, чи то гінекологічного чи амбулаторного ведення. Та і в гінекологічному відділенні кількість пацієнтів не зменшилась».

Нині породіль вітає міський голова. Нагода візиту подвійна: день захисту дітей і відкриття модернізованого гінекологічного відділення. Тут облаштували палати на п’ятдесят ліжок, осучаснили операційний блок. Умови для пацієнток стали більш комфортні. Ремонт тривав майже рік.

АНАТОЛІЙ БОНДАРЕНКО, МІСЬКИЙ ГОЛОВА:

«Я мрію, щоби восени можливо в наступному році, ми все-таки розпочнемо велику реконструкцію нашого пологового будинку, щоб нам не було соромно перед нашими, скажу в здоровому сенсі, конкурентами, перинатальним центром. Здорова конкуренція повинна бути».

Читайте також:  на трьох пляжах міста Черкаси відкрито купальний сезон

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x