НовиниСпортУ «Черкаських Мавпах» визначили лідерів команди на старті другого...

У «Черкаських Мавпах» визначили лідерів команди на старті другого кола Суперліги (Фото)

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» відіграли вже четверту частину сезону Суперліги Паріматч 2020/21. У цьому чемпіонаті підопічні Максима Міхельсона зіштовхувалися із масою труднощів – травми, зараження коронавірусом, зміни гравців. Як наслідок, наприкінці першого кола – на старті другого команда посідає 9-те місце у чемпіонаті з показником 1-10 (12 очок).

Пресслужба клубу вирішила пройтися по основним статистичним показникам команди у сезоні, відзначити лідерів, рекордсменів, дебютантів та знайти інші цікаві дані.

Беззаперечним лідером команди є капітан Володимир Конєв. Наш форвард через коронавірус пропустив старт чемпіонату і це позначилося на результатах. Через певний час Конєв повернувся і зараз набравши форму вийшов у лідери за кількома показниками. Здобуваючи 12,9 очка в середньому за гру, Володимир Конєв зараз є першою опцією в атаці «Черкаських Мавп». Також Конєв реалізовує середні кидки з показником 63.3% – це теж найкращий результат у команді. Окрім цього форвард є лідером команда за перехопленнями – 3,3.

Другим за результативністю і лідером за підбираннями є 22-річний центровий «Мавп» Дмитро Скапінцев. Вихованець баскетбольної школи клубу в середньому за гру здобуває 11.1 очка і робить 8.0 підбирання та 1.4 блок-шота. У списку кращих ребаундерів Суперліги Дмитро посідає четверте місце. Також Дмитро Скапінцев лідер за ефективністю в команді, його рейтинг – 16.2. Наш центровий відіграв усі 11 матчів у чемпіонаті. У двох матчах Дмитро оформив дабл-дабли. З упевненістю можемо сказати, що цей старт Скапінцева поки найкращий у його кар’єрі.

Серед героїв цієї стадії сезону варто відзначати Олега Бондаренка. Молодий баскетболіст на старті сезону став безваріантно основним першим номером у команді. Через травми та коронавірус «Мавпи» у певний момент були без розігруючих, тому цю функцію закривав Бондаренко. Баскетболіст є лідером команди за кількістю проведених хвилин у середньому за гру – 28:54. Також у нього кращий показник результативних передач – 3,3.

Через низку проблем зі складом «Черкаські Мавпи» цього сезону дали багато шансів молодим баскетболістам. Так, у складі нашої команди дебютантами Суперліги Паріматч стало одразу шестеро гравців, а саме – 15-річний Владислав Єфіменко – наймолоший дебютант чемпіонату! Також перші матчі провели 16-річні Владислав Семерич, Іван Токовенко й 18-річний Артур Назаренко. А Святослав Товкач і Сергій Скіра взагалі на старті сезону отримували багато ігрового часу й непогано ним користувалися. Обидва баскетболісти у середньому отримують понад 13 хвилин за гру.

Оновлені й покращені статистичні показники команди очікуємо побачити вже наступного разу. Незабаром до команди приєднається Діон Райт, від травм оговтаються Кемерон Джонс і Нікіта Руслов. Тому очікуємо на позитивні результати команди.

Нагадаємо, що 2-го та 4-го грудня «Черкаські Мавпи» зіграють з харківським «Політехніком» у Кубку України. Трансляція матчів буде на нашому сайті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у «Черкаських Мавп» є ресурс і потенціал вийти зі складної турнірної ситуації.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

ПАТ “Черкасиобленерго”: якими сервісами для передачі показів лічильника користуються черкащани

Для коректного формування оплати за електроенергію, щомісяця споживач повинен передавати оператору системи розподілу покази електролічильника.  Для цього у ПАТ...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x