НовиниОсвітаУ Черкаській медичній академії провели наукову конференцію з участю...

У Черкаській медичній академії провели наукову конференцію з участю американських хірургів (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкаській медичній академії провели наукову конференцію з міжнародною участю. Тема: Травма та інфекція. Щоб обговорити нові напрацювання галузі хірургії, зібралися медичні працівники з Черкас та області. З доповідями виступали лікарі з Черкаської обласної лікарні та американські хірурги. Повідомляє власний кореспондент ВІККА

Грегорі Екбом хірург

Доктор Грегорі Екбом — один із іноземних гостей. За своє життя провів багато ампутацій. 5 років тому його син втратив обидві ноги. Набувши важкий особистий досвід, вирішив допомагати людям, які зазнали ампутації. Згодом на Черкащині організував проєкт, що забезпечує не лише протезування, а й психологічну підтримку. Каже, в українців є чому повчитися.

ГРЕГОРІ ЕКБОМ, ХІРУРГ, ДИРЕКТОР НЕКОМЕРЦІЙНОЇ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ LIMBFIT

Одна з найпрекрасніших речей — це те що ми можемо співпрацювати на операціях, навчанні лікарів для підготовки до протезування, ставити людей на протези і це робить нас хорошою командою. Ми вважаємо, що найкращі хірурги-травматологи у світі зараз — в Україні.

Владислав Калініченко — лікар-інтерн у хірургічному відділенні. До медакадемії прибув, щоб набути необхідних знань для подальшої роботи.

ВЛАДИСЛАВ КАЛІНІЧЕНКО, ЛІКАР-ІНТЕРН-ХІРУРГ

Планую почути сьогодні про актуальні методи лікування таких інфекцій, які отримують на війні наші військові. Дуже гарний колектив і в цілому подобається з ними працювати і набиратися досвіду.

Як і пан Владислав, Валентина Панькевич здобувала освіту в медакадемії. Каже, медик мусить навчатися усе життя, щоб упоратися з новими викликами. Тому до закладу прибула вкотре за новими знаннями.

ВАЛЕНТИНА ПАНЬКЕВИЧ, СТАРША МЕДИЧНА СЕСТРА ВІДДІЛЕННЯ ЕКСТРЕНОЇ ДОПОМОГИ

З задоволенням прийшла на цю конференцію, заклад мені рідний. Рівень навчання в цьому закладі дуже високий.

На конференцію запросили як лікарів, так і медсестер. Ректорка медичної академії пояснює: важливо, щоб хірурги та медичний персонал набували нові знання спільно.

Інна Губенко

ІННА ГУБЕНКО, РЕКТОРКА ЧЕРКАСЬКОЇ МЕДИЧНОЇ АКАДЕМІЇ

Тоді краще розуміємо один одного і краще розуміємо компетентності один одного. Ця конференція важлива не лише для Черкащини, але й важлива для всієї України.

Провели захід напередодні Всесвітнього дня медичної сестри. Інна Губенко відзначає: переоцінити значення роботи медсестри у догляді за травмованим важко.

Олеся ОМЕЛЬЧЕНКО, Іван ДУДА, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x