НовиниЧеркасиУ Черкасах завод не продали: тому держава удвічі зменшила...

У Черкасах завод не продали: тому держава удвічі зменшила ціну

-

- Advertisment -

Придбати 25% державних акцій «Черкаського заводу телеграфної апаратури» за 5 млн грн не знайшлося бажаючих. На аукціон не подався жоден учасник. Про це повідомляється на сайті «Прозоро. продажі».  

Нагадаємо, що Фонд держмайна в Черкаській області виставив на продаж пакет акцій в 25% «Черкаського заводу телеграфної апаратури». Завод розташований у Черкасах по вулиці Одеській.

Підприємство не здійснює виробничу діяльність з 2004 року, тільки надає власне нерухоме майно в оренду. Розмір статутного капіталу товариства – 10 689 640 грн.

На балансі товариства обліковуються комплекси будівель та споруд у Черкасах. обладнання та устаткування у кількості 520 одиниць. малоцінні необоротні матеріальні активи – 197 шт.

46 % акцій заводу належать ТОВ «Фортекс», що в свою чергу належить Олександру Прокопчуку та Петру Маковському. ТОВ «Фортекс» нещодавно придбало у міської влади Черкас за 8,5 млн грн колишній магазин «Електрон».

Після того, як аукціон не відбувся, Фонд держмайна оголосив новий продаж. Тепер пакет акцій в 25% зменшений з 5 млн до 2,5 млн грн. Аукціон має відбутися 27 лютого.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x