НовиниЧеркасиУ Черкасах завершили проєкт «Ми бачимо світ на дотик....

У Черкасах завершили проєкт «Ми бачимо світ на дотик. Not wrong, just different»

-

- Advertisment -
В Черкаській Галереї народного мистецтва  11 листопада завершили проєкт «Ми бачимо світ на дотик. Not wrong, just different», де було нагороджено учасників та організаторів проєкту, повідомляє власкор vikka.ua.
виставка
На виставці гості мали змогу побачити залікові роботи учнів після чотирьох місяців навчання народній творчості в різних напрямках, зокрема: ліплення та гончарство, декоративний розпис та витинанка.
Виставка
«Мета нашого проєкту в цілому було дати змогу людям з обмеженими можливостями навчитись опанувати якусь нову професію, щоб люди могли сидячи вдома робити якісь вироби і продавати їх, щоб вони могли себе реалізувати можливо зі сторони художньої, як майстри народної творчості. Багато кому це сподобалось і вони хочуть продовжувати, ми будемо сподіватись, що побачимо колись їх персональні виставки», – ділиться враженнями викладач художніх дисциплін в Художньо-технічному коледжі, а також майстриня народної творчості Галереї народного мистецтва– Анна Веретільник, яка в проєкті спробувала себе в ролі майстрині з декоративного розпису.
виставка
Курсанти показали достатньо високий рівень майстерності, чотирьох з вихованців було подано на звання майстра народної творчості з певних видів ремесла, ними стали: Мідяник Андрій, Драб Андрій, Давиденко Наталія та Харченко Наталія, команда чекає рішення від Національної спілки.
виставка
Також враженнями від виставки поділився заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко: «Ці чотири місяці настільки красиво втілилися в ці шедевральні роботи, що я просто вражений»,–говорить він.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x