НовиниЧеркасиУ Черкасах за кошти інвестора в садочках поставлять теплові...

У Черкасах за кошти інвестора в садочках поставлять теплові пункти

-

- Advertisment -

Чиновники Черкас прийняли рішення про тепло модернізацію десяти садочків міста. Там планують за кошти інвестора встановити індивідуальні теплові пункти. Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

 

Зокрема ІТП поставлять в таких садочках №№ 23,30,33,39,46,62,63,74,78,83. Інвестора визначать під час тендеру, говорять чиновники. За задумом міської влади, вкладені у заходи енергоефективності кошти інвестор має окупити за кілька років, натомість місто швидко отримає якісне обладнання, яке згодом дозволить значно економити бюджет громади.

«Це наступний етап впровадження енергосервісних відносин у м.Черкаси. Потім мають бути оголошені тендери. Раніше виконавчий комітет затвердив перелік ще десятьох бюджетних установ, де у 2022 році буде проведена закупівля енергосервісу. На сьогоднішній день один з них вже оголосив тендер – це Територіальний центр надання соціальних послуг», – розповіла директор департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірина Удод.

У травні цього року між ГО «Українська асоціація енергосервісних компаній» та виконавчим комітетом Черкаської міської ради був підписаний Меморандум про партнерство щодо запровадження енергосервісу для підвищення енергетичної ефективності інфраструктури Черкаської міської територіальної громади. Представники Асоціації здійснюють консультаційний супровід у підготовці об’єктів комунальної вланості до закупівлі енергосервісу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x