НовиниЧеркащинаУ Черкасах водинадцяте запалювали "Трипільські зорі" (ФОТО)

У Черкасах водинадцяте запалювали "Трипільські зорі" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Майстер-класи, лекції, ранкова йога, перегони на самокатах, фешн-показ, освідчення та запальні звуки етнороку. Усе – під декораціями, створеними самою природою з дощу й веселки. Так цьогоріч уже одинадцятий рік поспіль запалював етнофестиваль "Трипільські зорі". Традиційно подія відбулась святковими вихідними й була приурочена до Дня Конституції та Дня молоді, передає кореспондент vikka.ua.

Головний меседж фесту залишається незмінним крізь роки – організатори прагнуть популяризувати українську культуру. Тепер – і серед найменших українців. Адже цьогоріч "Трипільські зорі" отримали статус ще й сімейного фестивалю.

"У нас з’явилось ще більше локацій для дітей та молоді. Ми вирішили показати дітям, що крім гаджетів є й інші цікаві речі й заняття. Та хоча б просто взяти молоток і забити цвях у дерево самостійно! – розповідає незмінна організаторка й ідейна натхненниця фестивалю Інна Шмігіровська. – Протягом двох днів завдяки нашим майстрам дітлахи реалізували себе реалізувати таким чином".
 

Окрім рукоділля дітлахи повправлялись і у кермуванні – в межах першого дня фесту для них пройшли справжні перегони на самокатах.

Мистецтво землі LandArt, колекція авторських віночків від Лесі Побиванець, містечко кришнаїтів та яскравий ярмарок виробів hand made – програма фесту була максимально насиченою цікавостями. 

Поза тим, чи не найцікавішою і найочікуванішою частиною фестивалю залишається його головна сцена, яку підривали більше десятка народних колективів та драйвових гуртів з усієї країни. Серед них – "ДримбаДаДзиґа", "Сонце в кишені", "GG Гуляйгород", "ЯРИ", "Спів братів", "Bud`more", "The Вйо". Виступ останніх став щасливим принаймні для однієї закоханої пари – просто в перерві між композиціями черкасець Валерій освідчився коханій дівчині і отримав від неї заповітне "Так".

А для черкаського ж рок-гурту "Ефект метелика" "Трипільські зорі-2019" стали також одинадцятими, адже музиканти в якості учасників головної сцени не пропустили жодного фестивалю від першого року проведення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані відбулось грандіозне відкриття оновленої площі Соборності.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Депутати облради висадили у черкаському санаторії магнолії, сакури і лаванду (ВІДЕО)

Депутати Черкаської обласної ради відвідали дитячий санаторій «Сосновий бір», щоб висадити на території закладу екзотичні рослини. Повідомляє власкор ВІККА. Директор...

У Смілі рахують збитки від обстрілу та починають ремонтні роботи

У місті Сміла на Черкащині триває ліквідація наслідків російської атаки. Про це пише начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Залучена районна...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x