додому Новини Черкащина У Черкасах відреставрують згорілий музично-драматичний театр

У Черкасах відреставрують згорілий музично-драматичний театр

0

Департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації оголошує про проведення відкритих торгів у електронній системі Prozorro, відповідно до Закону України "Про державні закупівлі".

Предметом закупівлі є реконструкція Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка, розташованого по вул. Шевченка, 234.

У результаті пожежі, що сталася 1 липня 2015 року, в приміщенні театру зруйновано дах і значна частина будівлі, знищено матеріальну базу. З огляду на це, обласною державною адміністрацією прийнято рішення про проведення реконструкції. Підрядну організацію буде обрано після проведення відкритих торгів у електронній системі Prozorro 31 серпня 2017 року. Тендерні пропозиції, оформлені в установленому тендерною документацією порядку, можна подати до 30 серпня 2017 року.

Театр знаходиться в центрі міста Черкаси, тому він повинен відповідати загальному ансамблю будівель міста, сучасним вимогам і стандартам.

Вартість запланованих робіт складає 50 399 823,80 гривні. На ці кошти в музеї ремонтуватимуть підземні/надземні частини будівлі, сантехнічні, електротехнічні роботи, резервуари для води, водопровід.

У зв'язку з обмеженими можливостями місцевих бюджетів реалізувати проект без державної підтримки неможливо. Для реалізації проекту залучені кошти державного фонду регіонального розвитку, а також кошти з місцевих бюджетів. Планується, що будівельні роботи будуть закінчені до кінця 2018 року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на публічних закупівлях Черкащина за рік зекономила майже чверть мільярда гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version