НовиниОсвітаУ Черкасах відбувся чемпіонат області з дзюдо

У Черкасах відбувся чемпіонат області з дзюдо

-

- Advertisment -

Чемпіонат області з боротьби дзюдо відбувся у Черкасах. У ньому взяли участь майже півтори сотні юних спортсменів з міста та районів області. Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

Чемпіонат проходив на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія». За звання кращих змагалися юніори та юніорки до 21 року та кадети до 18 років.

Під час урочистого відкриття учасники чемпіонату вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у російсько-українській війні. В урочистостях взяв участь секретар міської ради, голова Федерації дзюдо та боротьби самбо Черкаської області Юрій Тренкін.

«Міська влада Черкас навіть під час воєнного стану намагається максимально сприяти розвитку спорту в місті, аби наші діти й молодь росли здоровими, всебічно розвивалися і досягали успіхів у спорті та в житті, – сказав під час урочистого відкриття Юрій Васильович. – Від імені влади та громади нашого міста зичу всім учасникам здоров’я, наснаги та перемоги. І хай якнайшвидше настане наша головна перемога всієї України за свою незалежність і свободу».

Як розповів головний суддя змагань, суддя національної категорії, заслужений тренер України Віктор Король, цього разу участь в обласних змаганнях беруть 9 команд, загалом більше 100 хлопців та 40 дівчат. Переможці обласних змагань візьмуть участь у тренувальних зборах і поїдуть відстоювати честь Черкащини на всеукраїнському чемпіонаті з боротьби дзюдо, який має відбутися наприкінці лютого у Львові.

«Тут є призери всеукраїнських турнірів та новачки. Звичайно, лідерів видно зразу, але і для початківців будь-які змагання – це нагода рівнятися на кращих, переймати їх досвід, проявляти власну силу духу. На жаль, через повномасштабну війну чимало юних талановитих спортсменів виїхали за кордон і тренуються там. Однак ми тут теж працюємо на результат. Тож хай на татамі переможе сильніший», – сказав Віктор Король.

Читайте також:

У Черкаській обласній філармонії відкрили пам’ятну дошку-присвяту біля робочого кабінету народного артиста України Анатолія Пашкевича.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x