додому Новини Черкащина У Черкасах таки збираються будувати крематорій

У Черкасах таки збираються будувати крематорій

0

Черкаські депутати таки підтримали пропозицію побудувати в місті крематорій. За це на сесії міськради проголосувало 24 обранці. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Ухваленим рішенням депутати доручили визначити й відвести земельну ділянку для побудови крематорію. За словами заступника міського голови Людмили Бордунос, з цього приводу в обласному центрі проводитимуть громадські обговорення та зустрічі з експертами.

"Дякую депутатам, що підтримали петицію. Процес запущено, попереду – громадські обговорення, експертні столи та низка інших важливих заходів для реалізації проекту", – прокоментувала Людмила Бродунос.

Як раніше повідомляла посадовиця, облаштування крематорію на дві печі без інженерних мереж коштуватиме близько 10 мільйонів гривень. Ймовірне місце, де згідно з новим генеральним планом може з’явитися такий об’єкт, – територія за 7 кладовищем.

Нагадаємо, на сайті міськради черкасці подавали три петиції із проханням побудови крематорію, усі вони назбирали необхідні голоси, а загальна кількість підписів склала понад 800 штук.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці вкотре назбирали підписи для будівництва крематорію.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version