додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" зіграють вирішальний матч регулярного чемпіонату

"Черкаські Мавпи" зіграють вирішальний матч регулярного чемпіонату

0

22 березня о 19:00 в ПС "Будівельник" "Черкаські Мавпи" зіграють свій останній матч регулярного чемпіонату. Гра проти "Дніпра" є останнім шансом для команди Максима Міхельсона піднятися вище у турнірній таблиці перед іграми плей-оф та обійти Харків та Одесу, повідомляє прес-служба "Мавп".

У випадку перемоги над віце-чемпіонами країни, наші хлопці мають шанс обійти обох та посісти навіть шосту сходинку підсумкової турнірної таблиці і грати у першому раунді плей-оф з третьою командою.

"Дніпро" ж буде заочно буде боротися за перший щабель турнірки разом з "Хіміком" та "Запоріжжям", матчі яких будуть проводитися паралельно і, відповідно, перемога в сьогоднішній грі для команди Дениса Журавльова є надзвичайно важливою турнірної точки зору.

В ростері "Мавп" надалі відсутній Володимир Конєв. Українець вже практично відновився після травми, проте ще відчуває певний дискомфорт після операції, тож допомогти нашій команді гравець збірної зможе лише на стадії плей-оф. Придбати квитки можна за посиланням. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, двоє з "Черкаських Мавп" провели майстер-клас для юних вихованців клубу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version