додому Новини Черкащина У Черкасах судитимуть хуліганів, які "вижили" із будинку сім’ю

У Черкасах судитимуть хуліганів, які "вижили" із будинку сім’ю

0

Черкаська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом виселення осіб з будинку по вул. Галана в Черкасах та вселення у це житло невідомих осіб. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Встановлено, що троє молодиків, за попередньою змовою між собою, проникли до будинку, де поживала сім’я з неповнолітньою дитиною. Із 2 по 27 червня ,погрожуючи насильством, зловмисники систематично та зухвало вривалися до житла, а в подальшому вчинили примусове, виселення господарів.

До суду скеровано обвинувальний акт за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 162 (незаконне проникнення до житла особи, а так само незаконне виселення та інші дії, що порушують недоторканість житла громадян, вчинені із застосуванням насильства, погрозами застосування насильства, за попередньою змовою групою осіб), ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії).

За вчинення вказаних злочинів зловмисникам загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали домушника зі стажем.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version