додому Новини Черкащина На ірдинському торфовищі ліквідували понад 34 гектари загорання (ФОТО)

На ірдинському торфовищі ліквідували понад 34 гектари загорання (ФОТО)

0

Спільними зусиллями пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС та інших служб, вдалося ліквідувати пожежу на площі в 34,5 Га. Продовжують горіти осередки торфу ще на площі 16,5 Га. Ліквідацією пожежі займаються сили та засоби Черкаського зведеного загону, пожежна та спеціальна техніка Білозірського та Дубіївського лісництв, пожежні розрахунки місцевої пожежної охорони та Міністерства оборони, ДП "Черкаситорф". Про це повідомляє на сторінці у Facebook прес-служба Управління Державної служби України з НС у Черкаській області.

До складу угрупування залучені 35 офіцерів та курсантів Черкаського інституту пожежної безпеки. На місці працюють представники Національної поліції та швидкої медичної допомоги. Для забезпечення робіт, з бюджетів задіяні резервні фонди Черкаської районної та обласної державної адміністрацій.

Загалом, на місці проведення робіт працює 41 одиниця техніки та 105 фахівців. Створено 5 оперативних дільниць, працює 36 пожежних стволів.

За допомогою насосів ДП "Черкаситорф", вдалось підняти рівень води та наповнити водою спеціальні рівчаки навколо осередків пожежі та штучне водосховище, створене для потреб пожежогасіння.

Як повідомляв сайт vikka.ua, боротьба з вогнем на ординському торфовищі продовжується.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version