НовиниЧеркасиУ Черкасах судитимуть поліцейського-колаборанта

У Черкасах судитимуть поліцейського-колаборанта

-

- Advertisment -

Працівник поліції обвинувачується у колабораційність діяльності. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляють у Черкаській обласній прокуратурі. 

За даними слідства працівник поліції, будучи обізнаним про ведення російською федерацією військової агресії проти України, невизнання нею поширення державного суверенітету України на тимчасово окупованій території України, у тому числі Херсонської області, умисно, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, які зашкодять суверенітету, територіальній цілісності та недоторканності України, перебуваючи у м. Херсон, добровільно погодився на пропозицію невстановлених осіб, які входили до складу так званої «Херсонской военно-гражданской администрации российской федерации», обійняти посаду в незаконному правоохоронному органі «главном управлении министерства внутрених дел Херсонской области» та з того часу виконує вказівки окупаційної адміністрації, спрямовані на встановлення та утвердження тимчасової окупації державою – агресором частини території України.
Досудове розслідування здійснювалося слідчим четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Черкасах) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.

Поліцейському загрожує позбавлення волі на строк від дванадцяти до п’ятнадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без такої.

Читайте також:

«Черкські Мавпи» відіграли черговий матч Суперліга Parimatch. Принципове протистояння завершилося перемогою підопічних Георгія Ступенчука 81:70.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x