НовиниЧеркасиЧеркаський клуб завдяки американцю виборов першу перемогу

Черкаський клуб завдяки американцю виборов першу перемогу

-

- Advertisment -

«Черкські Мавпи» відіграли черговий матч Суперліга Parimatch. Принципове протистояння завершилося перемогою підопічних Георгія Ступенчука 81:70. Про це повідомляє сайт БК «Черкаські Мавпи».

«Прикарпаття-Говерла» впевнено стартувала в сьогоднішньому матчі і була лідером першої половини. Під час другої чверті Команда Євгена Мурзіна, мала максимальну для себе в цьому матчі перевагу в 12 очок.

Вирішальною стала друга половина гри. Після великої перерви черкащани додали в швидкості і проявили свій потенціал. Мавпи набрали 29 очок за третю чверть і 22 очки за четверту, вигравши другу половину +18.

Особливо варто відзначити сьогоднішню неймовірну результативність Деметріуса Лейка та Сергія Скіри, які формували рахунок черкаської команди. Американський захисник в своєму дебютному матчі матчі Суперліги встановив новий рекорд результативності у сезоні, набравши 29 очок та додавши 12 підбирань. Скіра домінував під щитами і набравши 24 очки також відзначився 9 підбираннями. У Говерли традиційно вів команду за собою Сергій Старцев, який до 25 очок додав 8 підбирань та 5 передач, але в цій грі, навіть попри старання захисника франківців, Мавпи перемогу не віддали.

Нагадаємо, що Баскетбольний клуб «Черкаські Мавпи» підсилив передню лінію легіонером. Клуб підписав мічіганського баскетболіста Деметріуса Лейка (1998 р.н., 178 см)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Війна відібрала життя захисника зі Сміли

Внаслідок російсько-української війни помер смілянин Аркадій Покуль. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Аркадій Покуль був старшим сержантом, командиром...

Порушення лову риби на Черкащині: збитки державі перевищують 5 мільйонів гривень

Порушення лову риби були виявлені з початку нерестового сезону цього року. Збитки державі становлять близько 5 мільйонів гривень. Про...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x