НовиниОсвітаУ Черкасах провели музичні концерти просто неба

У Черкасах провели музичні концерти просто неба

-

- Advertisment -

Нещодавно Черкаська дитяча школа мистецтв № 2 провела цикл концертів просто неба «Музика проти ночі». Упродовж цілого тижня у затишному дворику школи збиралися учні, їхні батьки та жителі мікрорайону, щоб зануритися у музичний простір, послухати улюблених пісень, відпочити, поспілкуватись і зробити атмосферні відео та фото на згадку. Про це повідомляють у Черкаській міській раді.

– Цей цикл концертів просто неба ми планували як особливий простір, де зникають будь-які межі між виконавцем і слухачем та відбувається магічна взаємодія між людьми. І гості нашого проєкту і організатори дуже вдячні талановитим та безмежно обдарованим виконавцям, які подарували глядачам свою творчість. Це, зокрема гурти «Спів братів», «Шуткі в сторону», «Сонце в кишені», вокальний ансамбль «Lucky girls band», вокальний гурт «Буднітай&Бамбакас», Дарина Марчук і, звісно ж, наші талановиті учні та викладачі, – зазначає директорка школи мистецтв Марина Хомік.

chmr.gov.ua
chmr.gov.ua

Особливого настрою музичним вечорам додавала створена атмосфера затишку і камерності: вуличні ліхтарики, теплі пледи та гарячий чай для всіх гостей. Організатори музичного проєкту і всі, хто побував на творчих вечорах сподіваються, що з часом у нашому місті з’явиться мистецький вуличний простір, як альтернатива закритих концертних майданчиків.

Як повідомляла раніше vikka.ua, На Черкащині визначили цьогорічного лауреата премії Максимовича

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x