НовиниЧеркасиУ Черкасах провели Марш захисників

У Черкасах провели Марш захисників

-

- Advertisment -

У Черкасах відбувся масштабний Марш захисників. Сотні військових, ветеранів АТО/ООС, родичів полеглих на Сході країни зібралися біля Дружби народів, щоб зустрітися із бойовими друзями та вшанувати тих, хто віддав своє життя за незалежність України.

Про це повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

«Мій син у 2014 році загинув на Сході. Він був патріотом, народився в 1991 році, коли Україна тільки формувалася. Тому день народження нашої країни – це і його день так само. Такі марші безумовно потрібно проводити і вони важливі для всіх. Військовим – це шанс зустрітися зі своїми побратимами не через негативний привід, а порадіти один за одного, що повернулися, згадати хлопців, які дивляться з небес. А для цивільного населення такі заходи потрібні. щоб люди пам’ятали, що ще й досі йде війна і це мирне життя – завдяки тим хлопцям, які не можуть буди разом з нами на параді, а знаходяться там, захищаючи нашу країну», – розповідає сержантка Світлана Чорна.

Від Дружби народів учасники маршу пройшли бульваром Шевченка до площі Слави. Біля Свято-Троїцького собору військовий капелан зачитав молитву на підтримку героїв, які зараз захищають наші кордони та за загиблими, а учасники ходи поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО/ООС.

«Знаково, що ми зібралися сьогодні тут, щоб вшанувати тих, хто поклав своє життя за наш мир. Імена всіх полеглих черкащан викарбувані на цьому пам’ятнику. Але хотілося б згадати тих хлопців, які в першу чергу полягли, захищаючи нашу країну на Сході. Бракує слів, щоб висловити той біль втрати їхнім сім’ям, синам, донькам, матерям, який вони відчули. На жаль, війна триває і зараз, і її потрібно називати війною, а Росію – окупантом», – зазначив під час дійств мер Черкас Анатолій Бондаренко.

Як повідомляла vikka.ua, будівельна компанія Черкас придбала приміщення колишнього планетарію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x