НовиниЧеркасиУ Черкасах проведуть перший домашній матч «ЛНЗ»

У Черкасах проведуть перший домашній матч «ЛНЗ»

-

- Advertisment -

Минулого тижня черкаський футбольний клуб «ЛНЗ» стартував у чемпіонаті України серед команд Другої ліги. Вже цієї суботи, 31 липня, команда проведе перший домашній матч на Черкаси-Арені (Центральний стадіон).

Про це повідомляє пресслужба клубу.

Президент ФК «ЛНЗ» Андрій Полтавець зазначив, що Черкасам потрібен сильний професіональний клуб, який в майбутньому гідно представить місто в Прем’єр-Лізі.

ЛНЗ

«У Черкасах вже давно є затребуваність у сильному професійному футбольному клубі – ця ніша є давно не зайнятою. Щодо розвитку клубу та його інфраструктури – так, є в планах покращити футбольну інфраструктуру в Черкасах: Центральний стадіон, тренувальні поля і так далі. У нас є повне порозуміння в цьому питанні з міською владою, є спільні плани та проекти, але здійснювати їх ми будемо поетапно паралельно з розвитком самого клубу. Дуже хочеться, щоб всі наші задумки здійснились і щоб Черкаси нарешті отримали клуб рівня Прем’єр-Ліги України, що буде виступати на сучасному, заповненому глядачами стадіоні», – зазначив президент.

Цього року ФК «ЛНЗ» оформив золотий дубль в аматорському чемпіонаті – здобувши Кубок та «золото» чемпіонату України. Таке досягнення стало першим за останні 17 років змагань.

Тому усіх вболівальників та фанатів футболу запрошують 31 липня на Центральний стадіон, щоб повболівати за нашу команду. «ЛНЗ» зіграє зі столичним АФСК «Київ». Початок гри о 19:00. Вартість квитка – 30 гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах пройшов чемпіонат з легкої атлетики серед правоохоронців області.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані прощатимуться з полеглим воїном

Уманська громада прощатиметься з полеглим воїном-захисником, навідником-оператором Вʼячеславом Березою, народженим у 1977 році. Про це повідомляє міська голова Умані...

В одному з черкаських садочків – нова керівниця

У ДНЗ №21 «Веселка» призначили нову завідувачку. Відтепер дошкільний навчальний заклад очолюватиме Світлана Новодран. Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x